Kind Words
Cinthia & Filip
Graag willen we je nogmaals bedanken voor de perfecte organisatie van ons huwelijksfeest.
Het was onvergetelijk!!! Onze dag verliep nog mooier en beter dan wij het ons hadden voorgesteld, we leefden die dag in een sprookje en jij hebt hiervoor gezorgd!!! Alles was tot in de kleinste details verzorgd en er was met alles rekening gehouden

De vele complimenten die wij van onze gasten mochten ontvangen, zelfs nu nog een maand na ons huwelijk. Dit feest vergeten ze nooit en wij ook niet
You’re the best!!!!
 
Filip & Cinthia
 
 
Ellen & Björn
Just a perfect day and La Sensa was the cornerstone to make it happen. Kirsten understood exactly the look and feel we wanted to have for our wedding day and she managed to create an unbelievable and magical atmosphere throughout the whole day and night. We had a worry-free day and we were shielded from all the organizational issues so that we could enjoy our day to the fullest and only had to focus on having fun. We had open, transparent discussions on budget as well, so we knew exactly what to expect.  

Thank you La Sensa, we couldn’t have wished for anything else, it was truly a perfect and memorable day.
 
Ellen & Björn
Jill & Laurens
Wat een prachtig feest… 14 mei 2016 is voor ons een dag om nooit te vergeten! Alles werd van ’s morgens tot ’s nachts tot in de kleinste details perfect geregeld. Velen zeiden me vooraf: geniet van de dag want het is voorbij voor je het weet. Het leuke is dat we, vanaf het moment dat de suite toekwam bij mijn ouderlijk huis, ook écht konden genieten, omdat we wisten dat jij de touwtjes in handen had.

Ik moet toegeven dat ik de eerste weken dacht: de feestzaal is gereserveerd maar moet er verder al iets anders geregeld worden? Is Kirsten ondertussen met iets bezig? Laurens had me net ten huwelijk gevraagd dus wij wilde alles snel geregeld hebben… Achteraf bekeken begrijpen we dat jij ondanks je met vele trouwers tegelijkertijd bezig bent een perfecte planning hebt. Hoe dichter de dag kwam, hoe zekerder je ons maakte dat alles geregeld zou zijn voor onze grote dag, dus we hoefden ons geen zorgen te maken.
 
Tot vandaag krijgen we nog steeds leuke en lovende reacties van de genodigden, waardoor we met heel veel plezier kunnen terug kijken naar die onvergetelijke dag. In één woord, een topdag: de kerk was romantisch aangekleed, de tent waarin de receptie plaats vond had een landelijke moderne en gezellige sfeer, de feestzaal was adembenemend, vol met prachtige bloemen en kaarsen.
 
Zeer veel respect voor jou werk, het was allemaal prachtig! We hebben er zo van genoten en zijn ontwettend blij dat we jou hebben leren kennen. Enorm veel dank voor onze onvergetelijke trouwdag!
 
Jill & Laurens
 
Elien & Alessio
We willen je nog eens van harte bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt! Het was een prachtige dag, alles weer tot in de puntjes geregeld, prachtig decor,.... Dankzij jou hebben we ons geen enkel moment zorgen moeten maken en volop kunnen genieten van onze dag..

We wisten al dat je super was van het feest van mijn vader & Cathy en dat heb je nog maar eens bewezen!

Elien & Alessio
Astrid & Pierre
Toen Pierre mij ten huwelijk vroeg, heb ik meteen Kirsten gecontacteerd.
De keuze qua datum van onze trouwdag hing af van de mogelijkheid of Kirsten nog beschikbaar was. 

Ik heb Kirsten leren kennen toen zij de wedding planner was van mijn zus en heb haar toen volop aan het werk gezien. Toen wist het meteen :'De dag dat ik trouw, zal dat ook met Kirsten van La Sensa zijn'. 

Kirsten is een gedreven, sterke en verstandige vrouw die naar perfectionisme streeft bij elk huwelijk dat ze organiseert, daarnaast is het vooral een enorm toffe en vriendelijke madam. Ze was niet enkel mijn wedding planner, maar ook een vriendin. Ze voelt perfect aan hoe je als koppel in elkaar zit, en waar je naar op zoek bent. Dankzij La Sensa werd onze trouwdag een droom die verwezenlijkt werd. De hele dag was perfect georganiseerd, en niets werd aan het toeval overgelaten. Dat is wat iedereen zoekt in een wedding planner.

Astrid & Pierre
   Next