Kind WordsLiefste Kirsten,
 
2018 stond volledig in het teken van de liefde. Verliefd, verloofd, getrouwd. Nadat je ons droomhuwelijk verwezenlijkt hebt waren we kort daarna zwanger. De kers op de taart. Een jaar later blikken we terug op een fantastisch mooi doopsel en een schitterende babyborrel. 
 
Wat hebben jij en je team opnieuw uitstekend werk geleverd. Aan de hand van onze geboortekaartjes bepaalde je de stijl en sfeer van het feest. Op een paar details na kreeg je carte blanche omdat we er alle vertrouwen in hadden. Wat is het fijn om zorgeloos te kunnen uitkijken naar een event. 
 
Lieve Kirsten, in wat je doet ben jij de beste. We willen jou en het La Sensa team ontzettend hard bedanken. Deze babyborrel was gewoon af!

-
Jade, David & Gabin
 

Langs deze weg, en met enige vertraging, willen we je nogmaals danken voor alweer een fijne samenwerking. 
We worden steeds weer verwend. Na twee meer dan geslaagde feesten zijn we het dan ook al een beetje gewoon geworden dat we van jou uitzonderlijke prestaties en verrassende situaties kunnen verwachten. 

Daar waar ik tijdens de voorbereidingen van ons huwelijk, nu 7 jaar geleden, de touwtjes stevig in handen wilde houden, voelde ik die nood nu absoluut niet. 
Voor het doopfeest van onze eerstgeborene Adeline wist ik dat we een prachtig feest tegemoet gingen van zodra we ons eerste mailtje hadden uitgewisseld. “Ok, Kirsten is aan boord, dit komt in orde”.
Toen de zaal, recht tegenover onze deur, daags voordien werd gedecoreerd, voelde ik zelfs niet echt de behoefte om even polshoogte te komen nemen. 
Vertrouwen, noemt men dat. 

Het was nochtans een kleine uitdaging … We haalden het in ons hoofd om een doopfeest te geven in de oude verffabriek van onze buurman. Lees : geen verwarming, geen verlichting, geen tafel of stoel te bespeuren, hier en daar een stopcontact, maar met een prachtige glazen wand … Om op die plek zelf een doopfeest in elkaar te boksen, daar was geen beginnen aan. Nochtans, enkele mailtjes en een locatiebezoek van jou later was alles in orde . Ergens onderweg verloren we dan ook nog onze zelf aangebrachte cateraar … Geen probleem, diezelfde dag nog zorgde je voor een zelfs nog beter alternatief! 
Toegegeven, toen ik je vroeg naar een wat  “industriële look met toch een vleugje roze”, “sober, geen half trouwfeest, maar toch dat tikkeltje meer”, “een klassieke afternoon tea maar toch allemaal wat moderner en anders” wist ik zelf nog niet helemaal wat ik daarmee bedoelde … Maar jij voelde het gelukkig wel aan, en daar had ik ook wel op gerekend. Het plaatje klopte dan ook volledig en de evenwichtsoefening was wederom perfect gemaakt. De bloemen waren sober maar stijlvol en verrassend, net dat beetje anders dan anders. Het roze was precies de juiste tint, allesbehalve tuttig maar toch heel meisjesachtig. De tafels waren eenvoudig gedekt maar oogden luxueus door de keuze van de juiste materialen.  

Het zijn de uitgewerkte details, waar ik zo van hou, die jouw feesten zo bijzonder maken! 
-
Evelien, Nicolas en Adeline
 
Lieve Kirsten en La Sensa Team ,

Via deze weg willen wij jullie bedanken voor de onvergetelijke dag die jullie onze jongste dochter ter gelegenheid van haar Vormsel hebben bezorgd .
Ze had als thema Alice in Wonderland gekozen en ik wist eerlijk gezegd niet zo heel goed wat ik van jullie als planners mocht verwachten. Bij het kennismakingsgesprek werd uitgebreid te tijd genomen om te luisteren naar ons maar vooral ook naar de wensen van Amélie. Ze kreeg een eigen Pintrest wall waarop ze alle ideetjes mocht prikken die haar leuk leken . Ze heeft zich daar geweldig mee geamuseerd en het was heel fijn te zien dat hierover tussen haar en jullie veelvuldige communicatie was. Bij het zien van jullie ontwerp van de uitnodigingen wisten we meteen: Dit wordt voor haar een magische dag! We hebben jullie de vrije hand gelaten, en we hebben daar achteraf bekeken geen moment spijt van gehad. Toen ik daags voor het feest de locatie ging bekijken kon ik alleen maar vaststellen dat jullie als team echt getoverd hebben! De dag zelf overtrof haar maar ook onze stoutste dromen; àlles was, bijzonder stijlvol, tot in de puntjes van het thema uitgewerkt en Amélie voelde zich op die dag letterlijk 'in Wonderland'. Daarom aan jullie allemaal een hele dikke proficiat en uit de grond van ons hart : BEDANKT !!!


Familie Verstraeten