Home (weddings)
 

WeddingsDe bruiloft van jullie dromen. Een dag vol emotie met tranen van vreugde en tranen van ontroering.
Een dag om naar uit te kijken en in te kaderen, maar het vergt heel wat tijd en werk om die perfecte wedding day neer te zetten. Van het kiezen tot de juiste leverancier tot de bloemschikking op tafel. Keuzestress en tijd die je beter anders kan besteden.
 
La Sensa staat jullie graag bij in dit groot avontuur.
Met ons team staan we in voor heel jullie planning en organisatie. Liever trouwen in het buitenland? We got you. La Sensa heeft een ruime expertise in oa Italië, Portugal en Ibiza. Wij regelen alles tot in de puntjes en bezorgen jullie en jullie gasten een onbezorgde trouwvakantie. 
Wij maken jullie dag met veel plezier speciaal en ontfermen ons over de kleinste details.
 
Geniet zorgeloos, feest eindeloos. Wij doen de rest.


 
 

PLANNING


Een huwelijksdag is uniek en het verhaal voor iedereen anders. Zo zien wij ook de vormgeving ervan. Jullie persoonlijkheid centraal. Gemaakt door jullie twee, verteld voor iedereen.
Met veel enthousiasme verlichten we voor jullie het werk. Het nauwkeurig selecteren van de juiste leveranciers, het opstellen van de checklist, het draaiboek, het budget, het tafelplan. Deze taken nemen wij graag van jullie over.

 

COÖRDINATIE


We zijn de regisseurs van jullie dag. Van opbouw tot afbraak, van de eerste kaars tot het laatste glas. Omnipresent, maar toch onopvallend. We zorgen dat alles on point is, alles geregeld. Van bij het opstaan, naar het uitspreken van de geloftes, tot het vallen van de nacht. 
We nemen heel de planning en uitvoering op ons zodat je zelf ten volle de dag kan beleven. 

 

DESIGN


We bedenken samen een concept dat een perfecte match is met jullie persoonlijkheid en de sfeer die jullie willen creëren. Ieder feest verdient uniek te zijn en is daarom op maat gemaakt. Samen gaan we voor de totaalbeleving waar uitnodigingen, bloemen, decoratie en meubilair samenvloeien tot één geheel. 
Van de meest kleinschalige, intieme ceremonie tot het meest feeërieke feest. Jullie dromen, wij creëren 
 

CONTACT

Let's get to
know your
story

KIND WORDS

What our
clients have
to say

PORTFOLIO

Highlights
of our last
work
 

Publications